Sök bostad

Information till hyresgäster på Banjogatan

Byte av tak

På grund av läckande tak på garage och förråd så behöver vi byta taket direkt. Det gäller garage med nummer: 715-719 och ni som har förråd som är boende på Banjogatan 21C till 23E.

När

Ställning runt garage och förrådslängan kommer att sättas upp fredag 28 september. Arbetet med takbytet kommer att påbörjas vecka 40, med start måndag 1 oktober.
Taken på övriga garage och förråd på Banjogatan kommer att bytas vid senare tillfälle. Mer information om detta kommer när det blir dags.

Hur byts taket

Taket kommer att bytas utifrån. Ni som har bil i garaget och ni som har saker i förrådet kan låta allt stå kvar. Inget behöver tömmas för detta takbyte.
Eventuellt behöver väggar i förrådet att bytas längre fram. När det blir aktuellt så får ni information om det senare. Det mest akuta är nu att byta taket.

Arbetet utförs av

Stiftelsen Karlstadshus samarbetar med byggföretaget NCC och det är de som kommer att utföra takbytet på garage och förrådslängan.

Säkerhet

Det kommer att sättas upp byggställningar runt garage och förrådslängan under tiden för takbytet. Viss transport med tunga fordon kommer att ske runt garaget och vi ber er visa hänsyn till maskiner och personal som arbetar. Håll uppsikt på era barn under arbetstiden.

Kontakt

Har ni frågor eller funderingar kring takbytet så får ni gärna höra av er till Stiftelsen Karlstadshus
E-post: Projekt Information


Publicerat: september 27, 2018 | Ingen kommentar | Kategori: | Etikett: , ,
« Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev