Sök bostad

Information till hyresgäster på Gitarrgatan, garage

Tätning av golv i garage

På grund av läckande tak på garage har det även kommit in vatten i förråden nedanför. Vi behöver täta golven i garagen så snart som möjligt för att åtgärda läckaget. Det gäller de två garagelängorna med nummer: 782-813.

När

Arbetet med tätning av golv i garage kommer att påbörjas måndag den 29 oktober. De kommer att arbeta i 4 garage i taget och arbetet tar 2 dagar.

Arbetet kommer att utföras mellan 29 oktober till 23 november i garage: 782-813.

Senare i höst/vinter kommer taken på garagen att ses över och vid behov repareras utvändigt.

Tömning av garage

Garagegolven måste vara helt fria från saker. Ingenting får stå kvar på golvet under dessa 2 dagar. Vägghängda saker kan vara kvar, men det kommer att damma en del då de ska slipa betonggolvet. Ingenting får hänga i näten mellan garagen.

Till er som eventuellt har bildäck eller bensindrivna arbetsredskap, t ex gräsklippare, förvarade i garagen kan lämna dessa i bovärdens garage under arbetstiden. Kontakta bovärden i så fall.

En del av er kanske vill passa på att rensa i garaget då ni kommer att behöva tömma det på saker. Om ni har miljöfarligt avfall, i normal mängd, kan detta lämnas till bovärden.

Parkering av fordon

Under dessa 2 dagar som arbetet utförs i ert garage så får ni parkera bilen på ledig parkeringsplats. För tillfällig parkeringsbiljett kan ni kontakta bovärden. Han behöver då uppgift om bilens registreringsnummer

Ersättning

Ni kommer att få ersättning för dessa 2 dagar som ni inte kan ha bilen stående i garaget. 2 dagshyror kommer att dras av på januariavin. Summan blir 27 kr.

Kontakt

Har ni frågor eller funderingar kring arbetet med garagen så får ni gärna höra av er till Stiftelsen Karlstadshus på e-post: projektinfo@stiftelsen-karlstadshus.se


Publicerat: oktober 12, 2018 | Ingen kommentar | Kategori: | Etikett: ,
« Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev