Sök bostad

Information till hyresgäster på Gitarrgatan, takbyte

Byte av tak

NCC har nu etablerat sig på Gitarrgatan och satt upp sina byggbodar bakom bovärdskontoret. Vid deras grind kommer en anslagstavla att sättas upp med information om takbytet. En karta kommer att sättas upp med en tidsplan, där det står vilka veckor de kommer att byta taket på respektive hus. Dessa tider kan komma att uppdateras då tidsplanen kan komma att ändras.

Arbetsgång

En byggställning kommer att sättas upp runt huset. I vissa fall kan altantak behöva tas ner eller lossas från vägg för att byggställningen ska kunna sättas upp.

Det är viktigt att ni tar undan utemöbler och annat som förvaras på altanen innan byggställningen sätts upp vid ert hus.

Där nya altaner har byggts kommer altantaken inte att påverkas. Ni som har gamla altaner, där kommer altantak att sättas tillbaka om det dröjer tills utemiljöarbetet kommer till er gård.

Planen är att bli klar med alla takbyten på Gitarrgatan under 2019. Arbetet kommer att vara igång på tre tak samtidigt på tre olika adresser.

Garagetak på Gitarrgatan kommer även att ses över och lagas vid behov.

Container

NCC har flera containrar där de slänger gamla takpannor med mera som ska till återvinningen. Det är inte tillåtet för andra att slänga skräp i dessa containrar.

Säkerhet

Håll uppsikt på era barn under arbetstiden. Det kommer att sättas upp byggställningar runt husen under tiden för takbytet. Endast takarbetare får lov att gå upp i byggställningarna. Ingången till dessa byggställningar kommer att blockeras med en grind och hållas låst under kvällar och helger.

Vi ber er visa hänsyn till maskiner och personal som kommer att arbeta på bostadsområdet med takbyten.

Observera att ändringar kan komma att ske i tidsplan.


Publicerat: november 15, 2018 | 1 Kommentar » | Kategori: | Etikett:
« Tillbaka

One Response to Information till hyresgäster på Gitarrgatan, takbyte

  1. Mirja skriver:

    Gitarrgatan 13-31:
    På måndag 19 november kommer byggställning att sättas upp runt ert hus.

    Altantaken på ert hus kommer att tas ner för att byggställningen ska kunna sättas upp.
    Det är viktigt att ni tar undan utemöbler och annat som förvaras på altanen innan byggställningen sätts upp vid ert hus. Se även efter om ni har möbler eller annat på baksidan av huset då byggställningen kommer att gå runt hela huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev