Sök bostad

Renovering av kök och badrum

Brev 1, maj 2019

Styrelsen i Stiftelsen Karlstadshus har nu beslutat att renovera kök och badrum samt byta ut elen i samtliga lägenheter på Gitarrgatan, Karlstad.

När

Renoveringen av kök och badrum kommer att starta under vecka 36, 2019. Elektrikern kommer alltid veckan före, så vid start kommer elektrikern under vecka 35. Renoveringen av alla lägenheter på området kommer att pågå under cirka 2,5 år. Renoveringen kommer att starta på Gitarrgatan 121-131 och fortsätta den gatan framåt.

Evakuering

Under renoveringstiden kommer ni att få möjlighet att flytta ut till en tillfällig, möblerad evakueringslägenhet. Mer information om detta kommer senare. Ungefärlig evakueringstid är beräknad till 3 veckor.

Hyreshöjning

Stiftelsen Karlstadshus har förhandlat med Hyresgästföreningen om en hyreshöjning efter denna standardhöjning av lägenheterna på Gitarrgatan. Parterna var överens om en hyreshöjning på 730 kr/mån med 5 års infasning. Hyran kommer att höjas lite i taget under 5 år. Slutligen är höjningen uppe på 730 kr/mån.

Godkännande

Vi vill att alla hyresgäster ska skriva på ett godkännande där man som hyresgäst får ta del av information om renovering, vad som ska göras, och ta del av information om hyreshöjning efter renoveringen. Detta intyg kommer vi att dela ut till alla hyresgäster innan renoveringen startar. Vi vill att ni undertecknar och sedan lämnar intyget i brevlådan hos bovärden.

Arbetet utförs av

Stiftelsen Karlstadshus samarbetar med byggföretaget NCC och det är de som kommer att utföra renoveringen av badrum och kök.

Informationsmöte

Vi kommer att hålla ett informationsmöte tillsammans med NCC för er hyresgäster den 13 juni. Mer information om detta möte samt mer information om renoveringen kommer att skickas ut till er senare.

Observera att ändringar kan komma att ske i tidsplan eller annat.

 


Publicerat: maj 15, 2019 | Ingen kommentar | Kategori: | Etikett: , , ,
« Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev