Renovering av hissar 2023

Renovering av hissar

Stiftelsen Karlstadshus har beslutat att renovera hissarna på Norra Infarten 71A-B, 73A-B, samt Dammgatan 12B-C

När

Renovering av varje enskild hiss beräknas ta 3 veckor undantaget Norra Infarten 71A som delvis är renoverad sedan tidigare. Se tidsschema nedan.
Norra Infarten 71B: Vecka 14-16
Norra Infarten 73A: Vecka 17-19
Norra Infarten 73B: Vecka 20-22
Dammgatan 12B: Vecka 23-25
Dammgatan 12C: Vecka 33-35
Norra Infarten 71A: Vecka 36

Att tänka på

Under tiden för renoveringen kommer varje enskild hiss vara helt avstängd under 3 veckor.

Under vecka 15 kommer inredningen i hisskorgarna bytas ut i samtliga ovannämnda hissar. Detta arbete tar ca. en dag per hiss och kommer delvis orsaka driftstörningar av hissen.

Hantverkare arbetar mellan kl. 07:00-16:00. Ljud kan komma att höras från arbetet med hissen. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och att det inte ska störa er märkbart.

Arbetet utförs av

Stiftelsen Karlstadshus samarbetar med företaget Nordisk Hiss i Värmland AB och det är de som kommer att utföra arbetet med hissarna.

Säkerhet

Håll uppsikt över era barn under arbetstiden. Endast de som arbetar med hissen får lov att gå innanför avspärrningar till hissutrymmet. Vi ber er visa hänsyn till personal som kommer att arbeta i trapphuset med hissen.

Vid frågor

Kontakta Stiftelsen Karlstadshus på: projektinfo@stiftelsen-karlstadshus.se

Publicerat: tisdag, 17 januari, 2023 - 12:01


Färjestad

VID KLARÄLVENS STRAND
Färjestad är som bekant inte bara ett framgångsrikt hockeylag utan även namnet på en av Karlstads mest genuina och äldsta stadsdelar. Faktum är att Färjestad var ett betydande stadsområde redan 1584, samma år som Karlstad fick stadsprivilegier.


Färjestad ligger c:a 4 km uppströms Klarälven och har all den genuina charm och trivsel som utmärker ett
väl inbott bostadsområde. Bilden av ett villaområde kanske dominerar, men här finns också flerbostadshus som Stiftelsen Karlstadshus fastigheter.

Ett stenkast från våra fastigheter ligger Löfbergs Lila Arena. Här kan du gå på konsert med stora artis- ter eller se Shl-hockey. I närområdet finns även Färjestad travbana och ett hälsocenter. På bekvämt avstånd ligger Tyrskogen med motionsslingor och skidspår.

Färjestad gränsar till stadsdelen Rud. I Rud finns all tänkbar service såsom vårdcentral, livsmedelsaffärer etc. I närområdet finns även låg- och mellanstadie- skola samt förskola. Skolområdet tillhör Rud, där även högstadiet ligger.
Husen byggdes under senare hälften av 1950-talet och har löpande renoverats genom åren. Hissar har installerats i ett antal trapphus och cykelförråd har byggts. Lägenheterna finns på adresserna Norra Infarten, Solskiftesgatan, Färjestadsvägen och Damm- gatan. Goda bussförbindelser och fina promenad- och cykelvägar längs Klarälven tar dig lätt och snabbt till Karlstads centrum.

skhomrade


Aktuella nyheter

2023 års hyror och avgifter för Stiftelsen Karlstadshus, Färjestad… Läs hela nyheten ›

21 dec 2022

Från 1 december 2022 kommer elpriset justeras för dig… Läs hela nyheten ›

14 dec 2022 Personal

Ulf

Ulf Wahlström

Bovärd

 Skicka e-post till Ulf


Kontaktuppgifter

 Telefon: 054 - 15 27 59

 Telefontid: 09.20 - 10.00

  Bovärdsexpedition: Solskiftesgatan 5B


Besiktningsfrågor

Har du frågor angående lägenhetsbesiktningen?
Kontakta besiktningsman ››


Vanliga frågor, tips och svar

Vem jobbar för dig?
Våra områden

Felanmälan? Så här går du till väga!
BoButik
BoButik
BoButik
Top
Nyhetsbrev