Sök bostad

Felaktiga hyresavier

Vi har under dagen fått signaler om att felaktiga hyresavier har skickats ut. Först kom en hyresavi för december, det är den som gäller.

Den felaktiga hyresavin har hyra för november samt december och förfaller 2018-11-30. Denna hyresavi är felaktig och skall bara kastas.

Vi vet ännu inte riktigt vilka områden som berörs, men troligen gäller det endast de bostäder som har debitering för el på sin hyresavi på följande adresser:
Jakthornsgatan
Posthornsgatan
Fagottgatan
Basungatan

Du behöver inte ringa eller maila, Riksbyggen har rättat felet och beklagar.

Du som betalar via autogiro eller e-faktura skall enligt uppgift inte märka av detta alls.

Ursäkt och förklaring från Riksbyggen Kundservice:

”Felaktigt utskickade avier

Du har felaktigt fått två avier skickade till dig den här månaden. I sidhuvudet på avierna finns två datum – Avidatum och Utskriftsdatum. De felaktiga avierna har utskriftsdatumet 2018-11-19.

Det innebär att avier med utskriftsdatum 2018-11-19 ska kastas och inte betalas. Om du redan har betalat dubbelt så kommer vi att betala tillbaka pengarna utan att du behöver göra något. Om du har autogiro så har du också fått två avier men avgiften kommer bara att dras en gång. Vi ber om ursäkt för det inträffade. ”

Med vänlig hälsning

Mikael Gustafsson Chef kundservice

 

« Tillbaka

2 Responses to Felaktiga hyresavier

 1. anita eriksson skriver:

  Vill bara nämna att jag har också fått den felaktiga hyresavin Nov/Dec. jag bor på låglandsgatan,så wåxnäs har tydligen också drabbats,jag kastar min.

  • Mirja Snider skriver:

   Hej!
   Först fick vi bara information om att den felaktiga avin hade gått ut till södra Kronoparken. Men nu har vi fått samtal från både Våxnäs och Gruvlyckan, så även ni är drabbade. Ja, släng den felaktiga avin!
   Med vänlig hälsning, Mirja SNider


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev