Sök bostad

All världens mat

Lördagen den 7 oktober arrangerade Hyresgästföreningens lokala grupp på Gruvlyckan ett fantastiskt trevligt event, ”All världens mat”.

Stiftelsen Karlstadshus var inbjudna att delta på detta trevliga event och Majlis Karlsson, BoButiken och Morgan Gustafsson, bovärd på Gruvlyckan representerade hyresvärden på plats och fanns tillgängliga för frågor m.m. samt bjöd på frukt.

Här fanns mat från världens alla hörn, många hade lagat mat och allt höll högsta klass! Fina grillspett med lamm/nötfärs, fläsk/nötfärs, grillade kotletter, paella, polska piroger, plommonkaka, vårrullar och den israeliska rätten Maklouba (up-side-down) bland annat. Ljuvliga anrättningar för både öga och gom.

Väldigt många kom hit denna dag för att passa på att smaka på alla kulinariska läckerheter, träffa sina grannar och umgås. Här fanns människor från olika delar av världen, gammal som ung. Alla hade väldigt trevligt och stämningen var hög. Det kändes som om alla trivs på området och med varandra. Det är svårt att uppskatta, men ungefär 75-100 personer passade på att mingla denna dag. Ni som inte var med missade verkligen något!

Fantastiskt initiativ tycker vi, hoppas fler områden hakar på och startar en lokal grupp! Att trivas där man bor är mycket värt, det börjar ju faktiskt med en själv.

 

« Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev