Välkommen till Stiftelsen Karlstadshus. Bostäder för i KarlstadSök bostad hos Stiftelsen Karlstadshus. Bostad i KarlstadStiftelsen Karlstadshus områden i Karlstad

Hitta din bilplats

Man kommer så småningom att kunna söka bilplats och garage på egen hand via vår hyresportal.

Man måste ha ett hyreskontrakt hos oss för att kunna lägga till en Köplats för de olika bilplatserna och därmed kunna göra en intresseanmälan.

Logga in på vår hyresportal via ”Mina sidor”, där finns en flik som heter P-plats. Här hittar man våra lediga bilplatser.

Om man inte har ett konto hos oss sedan tidigare så gör man så här: Eftersom du redan är kund hos oss är det viktigt att du INTE skapar ett nytt konto. Klicka på ”Mina sidor” högst upp i menyn på denna sida. Välj ”logga in” uppe i högra hörnet och knappa in din mailadress under ”Glömt lösenord”. Om du har bytt mailadress, ring oss så lägger vi in den aktuella. Du kan nu återställa lösenord.

Dessa Köplatser finns att välja på:

  • Stift Karlstadshus Garageplats
  • Stift Karlstadshus Carport
  • Stift Karlstadshus P-plats utan el
  • Stift Karlstadshus P-plats med el

Man kan göra max EN intresseanmälan i taget. Man får gå och titta vart bilplatsen eller garaget ligger innan man gör en intresseanmälan. När man gjort en intresseanmälan får man ett erbjudande på bilplatsen. Man får tacka JA eller NEJ till detta erbjudande.

Publicerat: november 21, 2018 | Författare:

Sök bostad hos oss
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Besök våra områden
Våra områden
Top
Nyhetsbrev