Välkommen till Stiftelsen Karlstadshus. Bostäder för i KarlstadSök bostad hos Stiftelsen Karlstadshus. Bostad i KarlstadStiftelsen Karlstadshus områden i Karlstad

Hitta din bilplats

Du kan söka bilplats och garage på egen hand via vår hyresportal.

Man måste ha ett hyreskontrakt hos oss för att kunna lägga till en Köplats för de olika bilplatserna och därmed kunna göra en intresseanmälan.

Logga in på vår hyresportal via ”Mina sidor”, där finns en flik som heter P-plats och en flik som heter Garage. Där hittar man våra lediga bilplatser.

Om man inte har ett konto hos oss sedan tidigare så gör man så här:

Eftersom du redan är kund hos oss är det viktigt att du INTE skapar ett nytt konto. Klicka på ”Mina sidor” högst upp i menyn på denna sida. Välj ”logga in” uppe i högra hörnet och klicka sedan på  ”Glömt lösenord”. Skriv in din mailadress och klicka på den röda knappen ”Begär nytt lösenord”. Det skickas då ett mail till dig med en länk som är aktiv i några timmar. Klicka på länken i mailet och skriv in ditt nya lösenord.  Sedan kan du logga in.

Om du har bytt mailadress, hör av dig till Bobutiken så lägger vi in den aktuella. Du kan sedan återställa ditt lösenord.

För att kunna göra en intresseanmälan på en ledig bilplats eller garage behöver du lägga till rätt Köplats. Du hittar Köplatser i menyn under ”Söka nytt”. Klicka på det gröna plustecknet för att lägga till en ny Köplats.

Dessa Köplatser finns att välja på:

  • Stift Karlstadshus Garageplats
  • Stift Karlstadshus Carport
  • Stift Karlstadshus P-plats utan el
  • Stift Karlstadshus P-plats med el

Man kan göra max EN intresseanmälan i taget. Man får gå och titta vart bilplatsen eller garaget ligger innan man gör en intresseanmälan. När man gjort en intresseanmälan får man ett erbjudande på bilplatsen. Man får tacka JA eller NEJ till detta erbjudande.

Publicerat: november 21, 2018 | Författare:

Sök bostad hos oss
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Besök våra områden
Våra områden
Top
Nyhetsbrev