Sök bostad

Nu finns det fiber i din lägenhet

Vi har nu installerat fiber i din bostad, vilket ger Dig tillgång till snabbare bredband och bättre bild via flera leverantörer.

OBS! Det gäller endast Låglandsgatan 1, 3, 5, 7, 9 samt Inlandsgatan 1.

TV ser du fortfarande via Com Hem och då ingår det via hyran. Om du istället väljer en tv-kanal via fiber så tillkommer kostnader, samt att du måste ha en box. Kontakta Open Universe för mer info.

Under hösten har vi tillsammans med Qualit och Open Universe installerat fiber i samtliga lägenheter på 053 området. Projektet är en del utav Stiftelsens Karlstadshus arbete att utveckla sina fastigheter, öka Er valfrihet och samtidigt höja hastighet och kvalitet på TV och bredbandtjänster.

Fibernätet är nu i drift och Du har nu att via Open Universe möjlighet att teckna tjänster för bredband, TV och telefoni. Open Universe kommer att skicka ut information om tillgängliga tjänster och möjligheter.

Du kan surfa in på portalen.openuniverse.se för att utforska utbudet av tjänster och även beställa dem. Om du hellre vill ha personlig service så ringer du: Open Universe på 0770-82 55 55. Du kan även skicka ett SMS till BREDBAND till 72 660 så ringer en handläggare upp dig för individuell rådgivning.

Om Du har några frågor innan dess är Du välkommen att kontakta Din Bovärd på telefon 054-56 34 17 eller Riksbyggens Rasmus Widlund på telefon: 054-29 34 05 eller e-post: rasmus.widlund@riksbyggen.se

Användbar information:
Kopplingsguide

Välkommen till Open Universe

« Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev