Sök bostad

Lyckad nyinvigningsfest på södra Kronoparken

Kanske var du en av dem som deltog i den trevliga nyinvigningsfesten på södra Kronoparken? Festen ägde rum tisdagen den 14 juni på Basungatan ute i den skira försommargrönskan. Hela förmiddagen regnade det och det var in i det sista tveksamt om vi skulle kunna vara utomhus under eftermiddagen som tänkt. Men, men, denna gång var vädrets makter på vår sida.

Bakgrunden var den att den omfattande renovering som pågått under några års tid i de fastigheter som ligger på Basungatan, Fagottgatan, Jakthornsgatan samt Posthornsgatan nu äntligen var klar och detta ville man fira med en fest. Även den yttre miljön har fräschats upp med nya lekplatser, bänkar, cykelställ med tak m.m.

BandklippningHär klipps bandet som  en symbol för nystart av Per-Samuel Nisser, kommunalråd (mitten) ,flankerad av Harald Alvers, ordförande Stiftelsen Karlstadshus styrelse (tv.) och Hans-Petter Rognes, VD Riksbyggen  (th.)
Joshguntrollkarl
Joshgun Aliev visade sina alla bästa trollkonster och tricks.
SwingCatsJazzbandet Swingcats in action! Bandet höjde stämningen.

Festen ägde rum vid lekplatsen inne på gården vid Basungatan 2-4. Man inledde med att Per-Samuel Nisser höll ett kortare anförande och klippte ett band som symbol för en nystart. Det fanns möjlighet att gå en tipspromenad med frågor relaterade till Stiftelsen Karlstadshus och första priset var ett presentkort på Mitt I City. Hela 62 personer lämnade in tipspromenadtalongen och den lyckliga vinnaren var Elias Laritz Hall, grattis! På plats fanns jazzbandet Swingcats som spelade, samt trollkarlen Joshgun Alijev som visade oss sina bästa tricks. Besökarna bjöds på förfriskningar i form av frukt och godis och stämningen var gemytlig.
Tack alla som kom och bidrog till denna trevliga kväll!


Publicerat: september 29, 2011 | Författare: | Kommentarer inaktiverade för Lyckad nyinvigningsfest på södra Kronoparken | Kategori: , | Etikett: , ,
« Tillbaka

Comments are closed today.


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev