Sök bostad

Familjedagen på Rud

Torsdagen den 7 september så anordnade Stiftelen Karlstadshus och Hyresgästföreningen tillsammans en trivseldag med familjeinriktning för de boende i Stiftelsen Karlstadshus bostadsbestånd på Mossgatan på Rud.

Vädret hade varit svajigt hela veckan, så lyckan var stor när vädrets makter var på vår sida och bjöd på solsken.

Programmet höll på mellan  klockan 17.00-19.00 och bestod av:

  • Korvgrillning, alla typer av korvar fanns med allehanda tillbehör, dryck, frukt samt kaffe och kaka. Tack till alla på Hyresgästföreningen som såg till att glöden var perfekt och korvarna grillades.
  •  Tipspromenad med miljöfrågor, första pris var ett presentkort på MittICity laddat med 150 kronor. Den lyckliga vinnaren av presentkortet heter Solveig Sandberg Rykke. Stort grattis!
  •  Färjestad Travskola kom till oss. Julia Eriksson hade med ponnyn Lemon som kördes med sulky. Lemon var dagen till ära extra tjusigt flätad och kom med blågult täcke.  De flesta barnen var väldigt förtjusta i Lemon, en del tog nog mer än en tur! Tack Julia och Lemon.
  • Fiskedamm, alla barn som ville fick prova fiskedammen där man kunde fiska upp en liten godispåse.
  • Ansiktsmålning, tre tjejer hade fullt upp under kvällen med att måla både stora och små med fina ansiktsmotiv.
  • Brottsförebyggande rådet deltog under kvällen med sin representant Beatrice Högå.
  • Stiftelsen Karlstadshus representerades av bovärden Per-Arne Svanberg och Majlis Karlsson från BoButiken.

 

Som man kan se på bilden så var det många som passade på att komma ut och mingla med sina grannar. Många kom alldeles när det började och hängde kvar och minglade till vi avslutade. Det var trivsamt och gammal och ung möttes och hade trevligt. Alla var överens om att det var ett mycket trevligt initiativ. Många uppskattade att få träffa sina grannar, då man annars är lite mer anonyma när man möts.
Vi på Stiftelsen Karlstadshus och Hyresgästföreningen vill verkligen tacka er alla som kom och gjorde kvällen så trevlig!

« Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev