Sök bostad

Information till hyresgäster på Mossgatan

Brev 2, byte av dörrar, målning av trapphus

Byte av dörrar

Styrelsen i Stiftelsen Karlstadshus har beslutat att byta ut lägenhetsdörrar och förrådsdörrar, sätta upp postboxar, tidningshållare och även måla om trapphusen.

När

Byte av dörrar kommer att starta 22 oktober, 2019.

Renoveringen av alla dörrar och trapphus kommer att pågå till 27 december, 2019. Målning av trapphus startar i början av januari, 2020.

Postboxar

I de nya lägenhetsdörrarna kommer det inte finnas något brevinkast. Ni kommer istället att få hämta ut post från postbox som kommer att monteras på våning 1 i trapphuset. Utdelning av nycklar till postboxen kommer att ske under 3 eftermiddagar på bovärdskontoret på Mossgatan 3.

De eftermiddagar som vi kommer att ha extra öppet är:

Tisdag 5 november kl. 16:00-18:00

Tisdag 12 november kl. 16:00-18:00

Tisdag 19 november kl. 16:00-18:00

Från och med 5 november går det även bra att hämta ut nycklar under besökstid, vardagar mellan kl 09:20-10:00 på bovärdskontoret. Glöm inte att ta med LEGITIMATION! Om någon annan än kontraktsinnehavaren hämtar ut nycklarna krävs en fullmakt och bådas legitimation. För fullmakt klicka HÄR.

Arbetet utförs av

Stiftelsen Karlstadshus samarbetar med byggföretaget NCC och måleriföretaget Åj Måleri. Det är de som kommer att utföra dörrbyten, postboxmontering och målning av trapphusen.

Vid frågor eller meddelande om att huvudnyckel inte får användas vid dörrbyte, kontakta: projektinfo@stiftelsen-karlstadshus.se


Publicerat: oktober 7, 2019 | Ingen kommentar | Kategori: , | Etikett: , , ,
« Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev