Välkommen till Stiftelsen Karlstadshus. Bostäder för i KarlstadSök bostad hos Stiftelsen Karlstadshus. Bostad i KarlstadStiftelsen Karlstadshus områden i Karlstad

Nya tapeter och golv

Vid frågor om nya tapeter eller golv i din lägenhet kontaktar du din bovärd. Vår personal gör en bedömning om ytskikt ska bytas och kan räkna ut vad det skulle kosta dig att få åtgärden utförd.

Stiftelsen Karlstadshus har krav på miljö, säkerhet och kvalité vid renoveringar. Vi säkerställer att våra metoder vid golvbyte och omtapetsering följer dessa krav.

Innan hantverkaren kommer till dig kan du behöva förbereda de rum som ska göras om. Här kan du läsa om vad som behöver göras.

Innan målaren kommer hem till dig är det några saker du ska tänka på för att underlätta arbetet.

Möbler, mattor, gardiner, tavlor, tak- och vägglampor, blommor och andra lösa föremål måste vara undanflyttade minst 1,5 meter från väggarna innan målaren kommer. Kablar fastspikade på golvlister måste lossas. Om det ska målas i badrum behöver du själv koppla ur och flytta undan tvättmaskin, om du har en sådan installerad.

Innan golvläggaren kommer hem till dig är det några saker du ska tänka på för att underlätta arbetet.

Möbler, mattor, blommor och andra lösa föremål måste vara undanflyttade till ett annat rum innan golvläggaren kommer. Kablar fastspikade på golvlister måste lossas. Om det gäller kök och du har diskmaskin monterad är det du som hyresgäst som ansvarar för att den kopplas bort och flyttas. Även överskåpen till kyl och frys måste plockas ur. (Golvläggaren flyttar kyl/frys och spis, så det behöver inte du som hyresgäst göra själv).

Extra arbete debiteras

Om du missar att ställa i ordning rummet enligt våra anvisningar blir du debiterad av oss för de kostnader som uppkommer. Detsamma gäller om du inte är hemma på avtalad tid, (det gäller inte om du gjort upp annat tillträde av lägenheten med hantverkaren t ex lån av din lägenhetsnyckel).

Städning

I samband med arbetet ingår grovstädning som utförs av hantverkaren. Eventuell städning utöver det står du som hyresgäst för själv.

Frågor efter renovering?

Om du inte skulle vara nöjd med resultatet eller om du har några frågor efter renoveringen vill vi att du tar kontakt direkt med din bovärd.

Publicerat: april 1, 2019

Sök bostad hos oss
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Besök våra områden
Våra områden
Top
Nyhetsbrev