Välkommen till Stiftelsen Karlstadshus. Bostäder för i KarlstadSök bostad hos Stiftelsen Karlstadshus. Bostad i KarlstadStiftelsen Karlstadshus områden i Karlstad

Om webbplatsen

Kakor (Cookies)

Webbanalysverktyget Google Analytics som används på denna webbplats använder kakor. Kakorna samlar in uppgifter från flera individer, grupper och tidsperioder som slås samman  i syfte att öka överskådligheten om hur besökarna använder webbplatsen t.ex. antal sidvisningar, antal besök, vilken webbläsare eller operativsystem en användare använder etc. Informationen gör det möjligt för oss att optimera webbplatsen och ge en bra användarupplevelse.

Om du inte accepterar att kakor används kan du göra inställningar i din webbläsares säkerhetsinställningar så att du antingen inte tar emot några kakor alls eller att du får en fråga varje gång en webbplats försöker spara en kaka på din dator. I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade kakor,  för mer information se webbläsarens hjälpsidor.

Om kakor

Kakor (cookies) är små textfiler, som innehåller data, som lagras på besökarens dator och skapas av de webbplatser som besökts, syftet är att ge besökare tillgång till olika funktioner. Det går också att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.
Det finns två typer av kakor, en sessions-kaka lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessions-kakan försvinner när man stänger webbläsaren. En varaktig kaka finns kvar på dator tills den tas bort, antingen av dig själv eller servern som sänt den.

PDF-filer

För att kunna öppna och läsa pdf-dokument måste du ha en pdf-läsare installerad på din dator. På de här sidorna hittar du gratis versioner av :
Foxit reader som kan laddas ner här
Acrobat Reader som kan laddas ner här

Krav på webbläsare

Stiftelsen Karlstadshus webbplats är utvecklad för att fungera i de vanligast förekommande webbläsarna men är optimerad för den senaste versionen av:
Mozilla Firefox som kan  laddas ner här
Google Chrome som kan  laddas ner här
Internet Explorer som kan  laddas ner här
Har du en äldre webbläsare så rekommenderar vi att du uppgraderar den.

Tillgänglighet

Upplever du att texten på sidorna är för liten eller för stor, kan du ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner.

Gör så här:

Håll ner Ctrl-tangenten och samtidigt snurrar på mushjulet.
För att förstora texten kan du också hålla ner Ctrl-tangenten samtidigt som du trycker på +
För att förminska väljer du Ctrl och –
För att återgå till standardinställning tryck Ctrl och 0

Alternativ för att ändra textstorlek finns också i webbläsarens menyer, t ex Visa > Zoom.

Publicerat: juli 25, 2011

Sök bostad hos oss
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Besök våra områden
Våra områden
Top
Nyhetsbrev