Sök bostad

Så söker du bostad hos oss

Stiftelsen Karlstadshus lägger upp lediga bostäder på hemsidan under ”Sök bostad direkt”: Sök bostad direkt

För att kunna söka bostad måste du skapa en sökandeprofil.
Du gör det här: Skapa sökandeprofil , välj ”Skapa konto” och fyll i förnamn, efternamn, mailadress. Sedan kommer en länk på din mailadress. Komplettera med en sökprenumeration, då får du meddelande när vi publicerar lägenheter som du är intresserad utav. Ange områden, antal rum.

Det är viktigt att du lägger till en Köplats, det är den som du samlar dagar som sökande i och det är ju de 5 som har längst tid som sökande (datum när köplats lades till) när publiceringstiden är slut och i övrigt uppfyller kraven för att få hyra bostad som kommer att erbjudas visning.

Sist men inte minst så måste du lägga till Sökandeuppgifter såsom yrke, arbetsplats, årsinkomst före skatt samt hur många som skall bo i bostaden som söks.

Sedan är det bara att söka, lycka till!

Läs mer om hur du söker lägenhet »


Publicerat: april 13, 2014 | 2 Kommentarer » |
« Tillbaka

2 Responses to Så söker du bostad hos oss

 1. Hans Gunnar Karlsson skriver:

  Jag bor i villa på Hammarö som vi säljer i augusti. Vill ha en lgh i karlstad 2 rok ,jag står inte i någon bostadskö för jag har bott i hus jämt.

  • Mirja Snider skriver:

   Hej!
   För att söka en lägenhet hos Stiftelsen Karlstadshus behöver du registrera dig som sökande. Det gör du under ”Hitta din bostad” i översta menyraden på vår hemsida. När du har registrerat dig som sökande är du välkommen att göra intresseanmälan på våra lediga lägenheter som läggs ut i vår hyresportal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev