Välkommen till Stiftelsen Karlstadshus. Bostäder för i KarlstadSök bostad hos Stiftelsen Karlstadshus. Bostad i KarlstadStiftelsen Karlstadshus områden i Karlstad

Störningsjour

Stiftelsen Karlstadshus är noga med att kontrollera referenser på nya hyresgäster samt informera om ordningsregler i samband med kontraktsskrivningen. Trots det så händer det ibland att man blir störd av sin granne, det kan vara så att man upplever att grannen spelar musik på för hög volym, det förekommer fester ofta, gräl, hundar som ylar etc.

Man kan prova att prata med sin granne först, trots allt beror det ofta på att man varit obetänksam. Men om man känner att man inte vill prata med grannen eller det trots allt upprepas så kan man kontakta störningsjouren. Viktigt i sammanhanget är att vi tar anmälarens uppgifter men självfallet lämnar vi inte ut de uppgifterna till den du anmält, vi gör det för att kunna följa upp ärendet. Om man ringer störningsjouren efter kontorstid så kommer Securitas ut, vid konstaterad störning så får den som varit störande betala den faktiska utryckningskostnaden. Den som ringt störningsjouren riskerar alltså inga kostnader. Vid allvarligare störningar, tillkalla polis.

Störningsjour kontakt:
Störningar kontorstid, helgfria vardagar 08.00-16.00, Stiftelsen Karlstadshus 054-29 34 02
Störningar kvällstid, helg samt helgdagar, SOS Alarm, 054-83 69 49
Uppge att du bor inom Stiftelsen Karlstadshus bestånd
.

Publicerat: mars 29, 2012 | Författare:

Sök bostad hos oss
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Besök våra områden
Våra områden
Top
Nyhetsbrev