Välkommen till Stiftelsen Karlstadshus. Bostäder för i Karlstad Sök bostad hos Stiftelsen Karlstadshus. Bostad i Karlstad Stiftelsen Karlstadshus områden i Karlstad

Tv, internet och telefoni

TV
I samtliga fastigheter inom Stiftelsen Karlstadshus finns kabeltv. Vår leverantör av kabeltv är Com Hem. Det som ingår är grundutbudet för tv, vilka kanaler det är varierar så bäst är att kolla på Com Hem:s hemsida. Övriga kanaler kan man teckna sig för via Com Hem här. Du behöver endast en antennsladd, sedan behöver du göra en kanalsökning. Vill du ha HD-kvalitet krävs en digitalbox, vilket du kan teckna dig för hos operatören.

Internet
I våra fastigheter finns Com Hem och de erbjuder internet med varierande hastigheter och priser, alla kan hitta ett abonnemang som passar deras behov. I övrigt så kan du teckna dig för ett ADSL-abonnemang hos valfri operatör. Tyvärr kan du inte teckna avtal med Stadsnätet eller Bredbandsbolaget (via fiber) då vi inte är anslutna till dessa system. Sedan kan man ju även ha mobilt bredband såklart. För mer info om bredband, kika här.

Telefoni
I samtliga bostäder skall det finnas ett telefonjack, det är traditionell telefoni som man kan ha via valfri operatör. Alternativet är att du skaffar telefoni via Com Hem, för mer info kika här.

 

Publicerat: februari 7, 2012 | Författare:

Sök bostad hos oss
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Besök våra områden
Våra områden
Top
Nyhetsbrev