Sök bostad

Viktig information gällande grillning och uteaktiviteter

Information gällande kommande varma årstid med grillning och uteaktiviteter.
Våren och sommaren är här och med det möjlighet till trivsam utomhusvistelse. För allas trevnad vill vi påminna om några enkla ordningsregler

Studsmattor och pooler

På markytor som Stiftelsen Karlstadshus äger är det inte tillåtet att ställa ut stora studsmattor (större än 1 meter i diameter), på grund av olycksrisken. Samma riktlinjer gäller för alla typer av pooler. Som markägare ansvarar vi för det som ställs ut på vårt område, och därmed eventuellt sammanhängande olyckor. Dessa markytor inkluderar uteplatser.

Grillning

Endast grillning utan öppen låga är tillåtet, det vill säga endast el-grill är tillåten inom området av omtanke om övriga hyresgäster.

Husdjur

Vi påminner om att det inte är tillåtet att låta hundar vara lösa inom bostadsområdet och var noga med upplockning. Katter tillåts inte heller vara lösa utan tillsyn på grund av de sanitära problem det innebär med barnens sandlådor, samt att katter gärna hoppar in hos vädrande grannar, vilket inte uppskattas.

Uteplatser

Vi påminner om vikten att sköta sin uteplats. Om alla sköter sina uteplatser höjs trivseln och det allmänna intrycket på hela området. Tänk på att alla hyresgäster vill njuta och må gott på sina balkonger utan att få in andra människors rök. Är du rökare, tänk på detta och visa hänsyn, både utanför entré och på balkong.

Trevlig vår och sommar !


Publicerat: juli 26, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Viktig information gällande grillning och uteaktiviteter | Kategori: , , | Etikett:
« Tillbaka

Comments are closed today.


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev