Sök bostad

Viktig information gällande grillning och uteaktiviteter

Uteaktiviteter

På markytor som Stiftelsen Karlstadshus äger är det inte tillåtet att ställa ut studsmattor med en diameter större än 1 meter på grund av olycksrisken.
Vi tillåter inga former av pooler inom området.
Anledningen till dessa regler är att Stiftelsen Karlstadshus som fastighets- och markägare har ett ansvar för vad som sker inom området och kan hållas ansvariga för olyckor. Detta gäller oavsett om det är vi som har ställt dit det eller ej. Eftersom vi inte vill att det sker några olyckor och inte har möjlighet att bevaka användningen av redskapen så kan vi tyvärr inte ta ansvar för att de finns på vår mark. Om vi påträffar otillåtna studsmattor eller pooler kommer det att rapporteras som en störning.

Grillning

Gällande grillning så vill vi upplysa om att endast grillning utan öppen låga är tillåten, d.v.s. endast elgrill är tillåten.

Husdjur

Vad gäller husdjur vill vi påminna om att det inte är tillåtet att låta hundar vara lösa utan koppel inom bostadsområdet. Vi vill även att ni tänker på att alltid vara noga att plocka upp efter hunden när den rastas. Katter tillåts inte heller springa fritt utan tillsyn, detta då det innebär sanitära problem då de gör sina behov i barnens sandlådor, går in på grannars uteplatser etc. vilket inte alltid uppskattas.

Slutligen vill vi påminna om vikten att sköta sin uteplats/balkong. Om alla sköter dem så höjs trivseln och det allmänna intrycket på hela området.

Trevlig sommar!


Publicerat: juli 26, 2012 | Författare: | Ingen kommentar | Kategori: , , | Etikett:
« Tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Undrar du över något? Hör av dig
Våra områden
Top
Nyhetsbrev